Egészségterv készítése

Egészségterv készítése – Pályázati Akadémia

Egészségterv

Vállalatok, önkormányzatok, non-profit szervezetek FIGYELEM!

Nem elég kiválasztanunk a legjobb munkaerőt, biztosítani kell azt is, hogy dolgozóink a legoptimálisabb teljesítményre legyenek képesek.

Pályázatírással kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal pályázatíró cégünkhöz, és vegye igénybe pályázatírási és pályázati tanácsadási szolgáltatásainkat.

Hogyan valósítható ez meg?

A munkahelyi egészségfejlesztés a munkaadók, a munkavállalók és a társadalom valamennyi olyan együttes tevékenységét jelenti, amely elsősorban a munkavállalók életminőségének és munkafeltételeinek javítását, egészségük fejlesztésére irányul, bár előnyei vállalati és társadalmi szinten is jelentkeznek: nő a vállalat termelékenysége, rugalmasabbá és versenyképesebbé válik a piacon. Az egészséges, képzett és motivált munkaerő jobb problémamegoldó képességgel rendelkezik, ezáltal nagyobb hatékonysággal képes ellátni munkáját. Az egészségfelmérés, egészségfejlesztés és egészségmegőrzés egyre fontosabbá válik a cégek számára, hiszen olcsóbb megoldás a prevenció, mint a beteg munkavállaló költségeink finanszírozása.

Az eredményes munkavégzés alapja a jó közérzet így a dolgozók képesek a nagyobb eredmény elérésére!

Tűzze ki célul az egészséges munkahely elérését és készíttessen egészségtervet! 

A munkahelyi egészségterv egy olyan komplex programtervezet, mely a munkavállalók életminőségét és munkafeltételeinek javítását célozza meg. Megvalósításában mindenki egyenrangú és aktív félként vesz részt, mivel a munkahelyi közösség igényein alapul, helyi egészségterv folyamat jellegű, megvalósításának lépései folyamatos értékelés, monitorozás és visszacsatolás során valósíthatók meg szereplői segítségével. A céges egészségterv segít felmérni a vállalat és a munkavállalók egészségi állapotát és lehetőségeit. Képes rámutatni azokra a területekre, melyek kevésbé kiemelkedőek a dolgozók igényeinek figyelembe vételével.

Legfontosabb területek a táplálkozási és sportolási szokások, lehetőségek felmérése, a stressz mértékének meghatározása, a munkaerő terhelhetősége, dohányzási szokások, valamint a munkahelyi körülmények vizsgálata. Helyzetfelmérés után kerül sor a javaslatok kidolgozására és az egészségfejlesztési területek megjelölésére.

Többek között a TÁMOP-6.1.2/11/1 pályázat keretében kötelező ezen terv elkészítése, ugyanis a projekt célja az egészséget szolgáló egyéni magatartásminták és közösségi értékek elterjedésének ösztönzése, az egészségfejlesztés színterein megvalósuló közösségi programok elterjesztése, az életminőség javítása. Továbbá bizonyos vállalatoknál, önkormányzatoknál is kötelező elemmé vált az egészségprogram megléte.

A fentieknek megfelelően vállaljuk vállalatok, önkormányzatok és non-profit szervezetek egészségtervének elkészítését!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat munkatársunktól!

Kempf József
+36 1 887 2319
kempf.jozsef@soterline.hu

vagy jelezze érdeklődését az alábbi űrlap segítségével:

  1. (kötelező)
  2. (kötelező)
  3. (valós e-mail cím szükséges)
  4. (kötelező)
  5. (kötelező)
  6. (kötelező)
Robotok elleni védelem
  1. Olvastam és elfogadom az Az adatvédelmi nyilatkozatot.
 


 


Amennyiben szeretné követni pályázatíró cégünket a Facebookon, kérem kattintson a "tetszik" gombra:


 

Szóljon hozzá!