Feliratkozás

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben szeretne ingyenesen tájékoztatás kapni a legújabb pályázatokról és szeretné tudni, hogy elképzelései és lehetőségei miként hozhatóak legközelebb egymáshoz, iratkozzon fel hírlevelünkre!

A Ön által megadott elérhetőségeknek megfelelően hírlevél formájában, vagy személyesen, telefonon tájékoztatjuk Önt a legújabb pályázatok részleteiről, és az aktuális információkról.

Olvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotA Soter Pályázati Akadémia nagy figyelmet fordít a honlapját meglátogató ügyfelek személyes adatainak védelmére. Amennyiben Ön honlapunkon keresztül vagy az ott található e-mail címek valamelyikét használva személyes adatokat ad meg, abban az esetben hozzájárul ahhoz, hogy azokat a Soter Pályázati Akadémia a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa és kezelje. A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. Oktatási központunk az Ön kérésére minden esetben tájékoztatást ad az általunk kezelt személyes adatairól, azok kezeléséről, továbbá Ön bármikor kérheti személyes adatinak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését. | Adatvédelmi nyilatkozat