A legfontosabb pályázatok 2020-ig!

Ne kerülje el figyelmét valamelyik fontos pályázat!

Számos nagy lehetőség várja 2020-ig a magyarországi vállalkozásokat! Számos vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatást is újranyitnak! Rengeteg jó pályázat várja a pályázókat, és a közép-magyarországi, valamint a konvergencia régióban található vállalkozások is jól járhatnak!

Továbbra is él a Kisfaludy esernyőprogram szállodák és panziók részére, és aktuálisak a gépbeszerzési, eszközbeszerzési felhívások is.

Milyen pályázatok érhetők el?

  1. Munkahelyi képzéses pályázat: 100%-ban támogatott az alkalmazottak és cégvezetők továbbképzése. Budapesten és Pest megyében is elérhető.
  2. Januárban elindult az építőipari gépbeszerzési pályázat
  3. December eleje óta elérhető egy eszközbeszerzési felhívás, amelyre építőipar, autókereskedelem-javítás, hulladékgazdálkodás, gyártás, nyomda, orvosi, erdészeti stb. tevékenységgel lehet pályázni.
  4. 2018 nyarán újranyitják a következő pályázatot: Munkahely teremtéssel kombinált eszközbeszerzés és ingatlanvásárlás. Másfél millió forintonként egy munkahely teremtése szükséges, Budapesten és Pest megyében is.
  5. A Kisfaludy Program segítségével a szálláshelyek és panziók 70%-os támogatást kaphatnak fejlesztésekre.
  6. A Pest megyei cégek számára elérhető egy 36 milliárdos keretösszegű pályázat eszközbeszerzésre és telephely fejlesztésre. A támogatás 50%-os.
  7. Budapesten és Pest megyében is lehet pályázni épület korszerűsítésre, székhely felújításra, megújuló energiára 10% önerővel.
  8. Kutatás-fejlesztés pályázat: 10% önerő szükséges, a támogatás pedig bérre, járulékra, eszközök beszerzésére, kísérleti fejlesztésre, telephely fejlesztésre fordítható.
  9. 100%-os támogatású pályázat érhető el munkahely teremtésre. Új embert lehet felvenni 9 hónapra, úgy, hogy a béren és járulékon kívül a telephely fejlesztését és az eszközbeszerzést is 100%-ban támogatják.
  10. Informatika pályázat: CRM rendszert, webshop, IT eszközök stb. is elszámolhatók.