Pályázatírás folyamata

A pályázatírás folyamata a Pályázati Akadémián

  1. Kapcsolatfelvétel

Köszöntjük Ügyfeleink között! Iratkozzon fel hírlevél szolgáltatásunkra és ingyenesen, naprakész információt nyújtunk Önnek a pályázati kiírásokról! A feliratkozást követően visszahívjuk a megadott telefonszámon, valamint az Ön által kitöltött megjegyzés rovat tartalma alapján személyre szóló tájékoztató anyagot küldünk Önnek e-mailben.

  1. Pályázó szervezet előminősítése konkrét pályázattal kapcsolatban

Elsőként egy, a pályázó szervezet alapadataira vonatkozó adatlapot küldünk Önnek az adott pályázathoz kapcsolódóan, amely alapján előminősítést végzünk. A vállalkozás statisztikai létszáma, jogi formája, alaptevékenysége, az alapítás éve, valamint a mérlegadatok alapján, szükség szerint egyéb további adatok nyomán kiderül, hogy megfelel-e a szervezet a pályázati felhívás előírásainak.

  1. Árajánlat

A pályázatírás díja pályázatonként változik, hiszen az munkaidő-arányosan kerül meghatározásra. Az előzetes árkalkulációt követően a pályázatírás pontos díja a pályázati dokumentáció összeállítása után, a benyújtással egy időben, munkaidő-arányosan kerül kiszámításra. Nyertes pályázat esetén sikerdíjat számolunk fel; ám nagyobb támogatástartalmú pályázatok esetén a pályázatírás költsége levonható a sikerdíjból.

Pályázatírás folyamata

Amennyiben projektmenedzsment szolgáltatásunkra is igényt tart, úgy nyertes pályázat esetén újabb szerződést kötünk Önnel. Bizonyos pályázatok tartalmaznak elszámolható projektmenedzsment költségeket, egyéb pályázatok esetében a szerződéses megállapodás tartalmazza a projektmenedzsment költségeket.

  1. Személyes konzultáció

Hisszük, hogy a személyes egyeztetés, partnereink igényeinek minél alaposabb megismerése a sikeres együttműködés záloga. Budapest szívében, Erzsébet körúti irodánkban igényes környezetben nyílik lehetőség az egyéni és a csoportos egyeztetésre. Pályázatíró csoportunk teljes körű tájékoztatást nyújt az adott pályázat benyújtásával kapcsolatban.

Ez úton is felhívjuk pályázóink figyelmét az idő rövidségére, tapasztalatunk szerint ugyanis, közvetlenül a benyújtási időszak elején beadott pályázatok közül nagyobb arányban kerülnek ki nyertes pályázók (függetlenül a benyújtási folyamat jellegétől).

  1. Pályázati dokumentáció elkészítése

A pályázatban való részvétellel kapcsolatos döntést követően intenzív időszak veszi kezdetét.

  • egyeztetjük a teljes projektfolyamatot
  • a kiírás követelményeinek megfelelően meghatározzuk a pályázat tartalmát
  • útmutatást nyújtunk a pályázat benyújtásához szükséges dokumentáció összegyűjtésével, kötelező mellékletek formai követelményeivel kapcsolatban
  • folyamatos kapcsolattartással segítjük a pályázóra háruló feladatok elvégzését

Tekintse meg referencialistánkat!
Legyen Partnerünk és legyen közös a sikerünk!