A karos emelő az új homlokzati állvány?

A karos emelő az új homlokzati állvány?

Az utóbbi időben egyre elterjedtebbek úgy az ollós úgy a karos emelők, szerteágazóan több területen, szakmában is. Mi ennek az oka és vajon képes-e helyettesíteni egy karos emelő egy egész homlokzati állvány komplexet? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat mai cikkünkben.

Megkérdeztünk egy falfestőt, egy építkezésen dolgozó asztalos-ácsot, illetve az ollosemelogep.hu egyik munkatársát, akik ollós és karos emelő bérlésre szakosodtak. Pontokba szedjük, ki, hogyan vélekedett a témáról.

  • Falfestő – Személy szerint emelő párti vagyok. Nem használom minden egyes projektemnél, mert nincs rá szükség minden esetben, ezért nincs sajátom. A karos emelőkzöh bérléssel jutok hozzá. Mondhatjuk, hogy 50-50%-ban végzem a munkát a használatukkal
  • Asztalos-ács – Szinte minden építkezésen vannak olyan részek, ahol bevetjük a karos emelőket. Ha engem kérdeznek, most, hogy már hozzászoktam a  jóhoz, nem tudom elképzelni ezek a munkaeszközök nélkül a feladatvégzést.
  • Munktarás (ollosemelogep.hu) – Folyamatosan figyeljük a piacot és igyekszünk olyan emelő flottát kialakítani, mely szerteágazó területeken egyaránt segíthet az embereknek. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük