Dell Használt PC játékra a Jebetonál

Dell Használt PC játékra a Jebetonál

A játékosok tisztában vannak vele, hogy egyre nehezebb lépést tartani az informatikában zajló fejlődéssel. Az évről-évre kiadott új játékok több és több rendszerigényt követelnek, a gamer PC-k így folyamatosan a számítógépek csúcsát képezik. Ahhoz, hogy néhány évente ne adjunk ki kisebb (vagy nagyobb) vagyont, kiváló alternatívát nyújtanak a használt PC-k játékra. Így a gamer PC-hez az eredeti ár töredékével hozzájuthatunk. Lássuk, milyen lehetőségeink vannak.

Nézzük, mi a felhozatal 2022-ben, amikor is egyre elterjedtebbek a használt PC-k játékra. A Jebeto kínálatából választottunk ki számotokra 3 számítógépet, amely példaként mutathat a piac jelenlegi állására. Hogy miért pont a Jebeto? Három okból:

  • Az egyik legnagyobb kínálattal rendelkező informatikai webshop Magyarországon
  • Kifejezetten hosszú, 1-3 évig terjedő garancia
  • Segítőkész szakértők és jó ár/érték arányú használt számítógépek játékra

Évente néhányszor összehasonlítjuk a használt számítógépekre specializálódott cégeket és felmérjük, hogyan változott az elmúlt időszakban. Így választottuk ki őket és így jutottunk el a következő három használt PC-hez játékra kihegyezve.

  • Dell Precision T5610 – A Jebeto egyik legerősebb Dell használt számítógépe játékra. Belsejében egy 2x Xeon E5-2609 v2 – 2.50 GHz processzor pörög, 128 GB DDR 3-as rammal kiegészülve. Jól hallottátok, 128 GB RAM memória! A gyorsaság itt nem is kérdés. Az összeszerelők gondoltak az egyidejű több nagy játék cím tárolására is, ezeket 512 GB SSD-n és 1000 GB-os HDD-n őrizhetjük. Erre a gamer PC-re 36 hónap teljeskörű jótállást biztosítanak.
  • DELL OptiPlex 7050 – ez egy közepes teljesítményű használt PC játékra, mely egy régebbi azonban bivalyerős processzorral jelentkezik i5-6600 – max 3.90 GHz. Belső tárhelyből 256 szélsebes SSD-t, ram memóriából 8 GB-ot kapunk, igény esetén bővíthetők még a megvásárlás előtt. Ezt a használt számítógépet játékra vagy másra elvéve, 24 hónap garanciával kapjuk.
  • DELL OptiPlex 9020 – Ez a modell egy visszafogottabb eszköz, szintén régebbi processzor modellel, de szintén kecsegtető teljesítménnyel. Benne egy i5-4570 (3.60 GHz) rendszercsip dübörög, kiegészülve 8 GB DDR 3-as memóriával és 128 GB SSD-vel. Természetesen a Jebetonál egyik modell sem jár jótállás nélkül, ehhez 12 hónapot adnak.

Amennyiben megtetszett valamelyik használt gamer PC, vagy szétnéznél a tágabb kínálat között, kattints ide. Minden eszköz fejleszthető igény esetén, ami alatt RAM és belső memória bővítést, de dedikált videókártya beszerelését is értjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük