Hol érdemes lakóautót vásárolni?

Hol érdemes lakóautót vásárolni?

A 2021-es nyári főszezon slágere volt az integrált lakóautó típus. Ezek bajnoka pedig az egyik legkiválóbb magyarországi lakóautó forgalmazó, a Luxuslakóautó. Flottájukban számos integrált lakóautó eladó.

Mire is számíthat az újdonsült tuladonos, ha családjával vagy barátaival egy ilyen integrált lakóautóban kel útra? Az integrált lakóautó típus a lakóautós nyaralások adta teljes szabadságot kínálja. Utasai önmaguk urai, a kalandot a turizmus embertömegeitől távol is élvezhetik. 

Az integrált lakóautó kifejezés azt jelenti, hogy a jármű külön vezetőfülke nélküli. Felépítménye teljes egészében az alvázba integrált. Szélvédője hatalmas és ennek köszönhetően az utazási élmény fantasztikus, más kialakítású lakóautó típusokhoz képest is.

Természetesen azokhoz a bizonyos más típusokhoz képest az integrált lakóautó ára bizony valamivel magasabb, mind bérlés, mind pedig vásárlás esetén. A pontos árfekvésről tájékozódjon Ön is a luxuslakoautó.hu-n.

A Luxuslakóautó cég által kínált lakóautó típusok egyébként két szempont alapján jellemezhetők. Kategóriáik szerint három csoportba sorolhatók:

  • prémium plusz,
  • luxus
  • és full-integrált.

A másik szempont a járművek kialakítását veszi alapul, továbbá az utazó- és alvóhelyeket:

  • félintegrált,
  • alkóvos,
  • vagy lakóbusz, mely egy kisebb buszra emlékeztet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük